Clair de Lune

Onze Clair de Lune is een gerookte tripel: Smokey Tripel gebrouwen met geturfde mout. Een volmondige tripel met aroma's van fruit en lichte turfsmaak. Fijne nasmaak van rode vruchten.

Witten Bol

Onze Witten Bol is een Duits Weizenbier gebrouwen volgens het Reinheitsgebot. Dit betekent dat er enkel water, granen, hop en gist als ingrediënten werden gebruikt.

Het is een Dunkelweizen met typische smaken van banaan en kruidnagel.

Dark Moon

Onze Dark moon is een Donkere tripel:

Donkere volmondige tripel.

Aroma's en smaken van rood fruit (kersen),chocolade en vanille en een romige afdronk.

Bier zonder Naam/MAAN

Een pils zonder een pils te zijn. Dit bier werd voor het laatst gebrouwen eind jaren 50.

Via een factuur van dat brouwsel konden we, in samenwerking met de brouwers van Batteliek en Brouwerij Het Anker, dit recept opnieuw samenstellen.

Bitter Moon

Bitter Moon is gebrouwen met een unieke mix van ingrediënten, waaronder chicorei, gember, limoenblad en kardemom. Het resultaat is een complexe smaakbeleving met een aangename bitterheid, die wordt aangevuld met aardse tonen van de chicorei, de pittigheid van gember, frisse citrusaroma's van het limoenblad en een lichte kruidigheid van de kardemom. Het is een verfrissende en uitdagende variant op de traditionele IPA.

De aromahoppen geven een zachte hoppige afdronk die lang nazindert

Moon Dance

Dit Mechels ambachtelijk bier is geïnspireerd op Duck Ale, een recept uit de jaren 1950 dat gebrouwen werd in de een historische Mechelse brouwerij gelegen in de Varkensstraat en heeft erna nog enkele maanden gerijpt in een houten vat van Jack Daniëls.